DENİZLİ / KALE - Karaköy İlkokulu

Karaköy İlkokulu

KARAKÖY MAH. SAĞLIK CAD. KARAKÖY ILK OKULU BLOK NO: 2 KALE / DENİZLİ
Vizyon
Vizyonumuz Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, yüksek moral değerine sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkilikli ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetistirmektir.
Misyon
• Misyonumuz Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenebilmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yani sıra, işbirligi ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
İlçemizde yapılan çocuk şenliğinde mendil kapmaca yarışmasında 3. sınıflar 2. olmuşlardır.
08:50-14.40
Kale Belediyesine ait servis aracı, özel araçlarla, Karaköy Koop.
İlçeye 6 km İle 73 km
2016 - 2017 Çocuk Oyunları İlçe Birinciliği